Hogyan állítsuk vissza a levegőpalackot, amikor az elfogyott

Először távolítsa el a szivattyúfejet, majd dugja le a tálcát egy palacknál hosszabb kemény tárgyakkal, mossa meg, majd telepítse a szivattyúfejet, hogy a porszívó palack visszaálljon az eredeti állapotába és újra felhasználható legyen. Ügyeljen arra, hogy működés közben ne takarja el a palack alján levő kis szemeket.

Vákuumos palackcsökkentő módszer: Először eltávolíthatja a szivattyúfejet stb., Majd a tálcát egy palacknál hosszabb kemény tárgyakkal dughatja le, és a vákuumpalack helyreáll. Miután a vákuumpalack szivattyúfeje helyreállt, a vákuumpalackot újra fel lehet tölteni kozmetikumokkal és újra felhasználni. Töltés előtt azonban mossa le a palackot. Általában, amikor a porszívó palackot megnyomják, az alsó tálca felfelé mozog, kiszorítva a tartalmat, és amikor a tartalom fel van használva, a tálca már elérte a tetejét. Ismételt használat esetén nyomja a tetejét a tetejére, és nyomja meg ismét.

A kozmetikumokban a vákuum palack nagyon jótékony hatással van arra, hogy a vákuum palackban lévő kozmetikumok teljesen elszigeteljék a külső baktériumokat. A levegő nélküli palack tartalma teljesen elkülöníthető a levegőtől, hogy megakadályozzák a termék oxidációját és romlását a levegővel való érintkezés és a szaporodó baktériumok miatt.A piacon általánosan használt levegő nélküli palackok hengeres és ellipszis alakú tartályból és egy alsó dugattyúból állnak. Tervezési elve az, hogy a rugó összehúzó erejét használja és megakadályozza a levegő bejutását a palackba, vákuumállapotot teremtve, és légköri nyomást használva nyomja meg a palack alján lévő dugattyút előre.

A légtelen palack a legjobb palackkészülék a levegővel / baktériumokkal való érintkezés által okozott oxidáció / romlás megoldására. A vákuumpalack rövid vákuumcsövet és alsó dugattyút használ a levegő eltávolításához a palackban, és a belső nyomást a lenyomásával vákuummal szivattyúzzák. Ez a technológia megakadályozza a tartalom érintkezését a levegővel, kiküszöböli a termék oxidációjával és romlásával kapcsolatos kételyeket, és elérheti az oxidáció megelőzésének, a szennyezés megelőzésének és a maradékanyagok előnyeinek előnyeit.