A kozmetikai csomagolás korszerűsítése

A modern kozmetikumok csomagolása a következő négy tulajdonságot képviseli a csomagolóanyagok és tartályok kiválasztásában, szerkezeti kialakításában és dekorációjában

Először is, a műanyag és a kompozit anyagok felhasználási köre a kozmetikai csomagolásokban egyre nagyobb, és a csomagolóedények, különösen a műanyag palackok kialakítása hajlamosabbá válni. Éppen ellenkezőleg, az üvegpalackok használata korlátozott, és üvegpalackokba csak olyan parfümök kerülnek, mint például a csúcsminőségű kozmetikumok vagy az illatszerű kozmetikumok.

Másodszor, a csomagolóedények specifikációi változatosak. A különböző igények kielégítése érdekében a csomagolóedény kapacitását diverzifikálják, hogy megkönnyítsék a fogyasztók választását.

Harmadszor, a kozmetikai csomagolás tervezésének sorozata. Általában a logó mintája és a szöveges betűkészlet egységes, és a fajtákat különböző színekkel, vízmintákkal vagy különböző alakzatokkal jelölték meg.

Negyedszer, a kozmetikumok csomagolása egyre inkább igazodik a személyre szabott fejlesztés igényeihez. A gyártók gyakran a nemekre, életkorra, földrajzra, etnikai hovatartozásra stb. Koncentrálnak, és különféle esztétikumokhoz különféle módon csomagolják a kozmetikumokat.

Ajánló
Kommentek
  1. Én